En dag som denna…

 

…blir man ju urglad över att en vinst kommer ens väg. Nu är det min tur att umgås med feberfrossa. Inte så himla kul som bekant. Men man blir ju himla glad över att bli vinnare av fina Formverket-produkter hos Mia på The Super Ordinary. Och jo, vi behöver ju sannerligen underlägg till alla saftglas som står på soffbordet. Jag sippar flädersaft. Det är min "get-well"-dricka.

 

Och missa inte Mias blogg på era irrfärder i cyber. Hon är en mästare på det där monokroma uttrycket och tar väldigt fina bilder. Dagens tips!

Bilder: Mia från The Super Ordinary

 

signature

5 comments

  1. Grattis till vinsten vännen! Ja, sannerligen god träff där, som pigga-upp när hälsan sviker. Hoppas verkligen att du kryar till dig snart, jag som ju hållit tummar och tår för att bra hälsoår i Linköping 2012. :)Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *