Dagens läsning

 

Jag tycker så himla mycket om den. Av vårens trädgårdsutgivning är det en av de böcker som jag har sett mest fram emot. Jag har läst en fjärdedel och skall fortsätta med resten i eftermiddag. För detta är en bok som man inte bara bläddrar i, utan även läser. Om jag skulle skriva en trädgårdsbok så skulle den vara precis så där. Personlig, färgad av årstiderna, snyggt formgiven och fotograferad och nära. En annan favorit i genren är Sanna Töringes Drömmen om en trädgård. Kanske blir Victoria Skoglunds bok som snart kommer lika bra? Hoppas det. 

signature

4 comments

  1. Vill ha vill ha vill ha. Jag har säkert minst en hyllmeter med trädgårdsböcker, men den här måste jag bara köpa. Kul att se dig utvecklas som trädgårdsfantast. Det ger mersmak att ömsom tukta ömsom förundras över växtkraften i naturen. Här i stockholm skiner solen och det är 15 grader varmt. Hurra, våren är här

  2. Solåkra: Klart att du skall ha den här. Jättefin är den! Och visst får man grön mersmak. I år hoppas jag att vi får mer konkret gjort i form av nya planteringar. Det är enklast att tänka sig saker just så här innan säsongen 🙂 Soligt här med, men jag är inne och frossar fortfarande. Hoppas vara kry till helgen då det tydligen skall bli så fint väder. Läge för penséer i alla fall!Sofie: Åh, så kul. Jag är en trogen tittare. Har senaste avsnittet på hårddisken och skall kolla i eftermiddag har jag tänkt. Det skall bli himla kul att se trädgården!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *