Grönt

 

 

 

I dag blir det grönt. Som i den där fagra väskan som Palmgrens har gjort exklusivt till Rädda Barnens designshop och som lanseras i dag. Så fin. även armbandet finns i butiken där tanken är att förena shopping med välgörande ändamål. Grön är även pashminasjalen, men sedan är det basic hela vägen, med trench och jeans från H&M, topp från Lindex, kabelstickad tröja från In Wear/Ellos (passa på och varumärkesshoppa med 40 % kod 255866) och Converse. Go green – eller något i den stilen :). 

signature

9 comments

  1. Åh wow vilket snyggt kollage! Vill sno rätt av :)Och jag som just bloggat om vita converse och armbandet, kanske ska inhandlas ändå…

  2. Det är det där med rätt grön färg också! Underbart. Jag har så svårt att hitta rätt. Jag hittar mintgrönt, ljusgrönt, olivgrönt, men militärgrönt finns det inte mycket av. Jag är inte så upphakad vid vad som är hon- och hankläder och på Åhlens City hängde den perfekta jackan på herravdelningen. Tyvärr funkade den verkligen inte på mig… Bättre lycka nästa gång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *