Påsklådan

 

 

 

Påsken närmar sig med stormsteg. Jag minns den förra som i ett enda stort solskimmer. Det var så fantastiskt väder hela lovet och påsken. åh, så jag skulle vilja ha allt i repris igen. Maken har stenkoll på långtidsprognoser och tydligen väntar det – kyligare väder. Hmm – får hoppas att något vänder på vägen där. Jag har i alla fall tagit fram den lilla lådan med påskigt pynt. Så himla mycket är det inte, men några saker är trevligt att ta fram tycker jag. I år har det inte kommit till något mer än några påskharar från H&M Home. Så blir det blommor såklart. Och pastelliga marsipanägg från Anthon Berg. Men framförallt skulle jag vilja ha den där solen här. För saker blir ju liksom lite trevligare på en gång då :).

signature

4 comments

  1. Då ska vi inte glömma att påsken förra året var ovanligt sent – tror det var rekord med långfredagen den 20 april – men oj vad vissa påskar kan vara härliga när man har tur. Sådär så man liksom glömmer att det ÄR påsk och bara är ute och njuter. Just därför påskpyntar jag minimalt, bara för att hoppas… Påsken är verkligen min favvo, kravlöst och godast mat. kram Milla

  2. Trevligt med lite påskpynt och marsipanäggfrån Anton Berg låter ju så gott!!!!!!!!!Kram Christina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *