26 mars: Dagens bricka

 

 

 

Dagens bricka i påsktoner. För nu bär jag inte länge runt på pärlhyacinter, utan nu har jag uppdaterat till Tête-a-tête :). Tusen tack, Mia, för finaste underläggen som kom på posten i dag. Tennet-te till Knausgårds fyra som jag precis har börjat på. Solen den kommer och går här, men det känns ändå att det snart är april. Min Louise Bugnet-ros har sett alldeles livlös ut, men nu skjuter den massor av nya skott. Det är första säsongen för rosor i trädgården, så jag följer allt med största intresse. Tea-time :). Fin måndagskväll!

signature

6 comments

  1. Finfint ; ) Själv har jag tillbringat dagen i skogen, ljuvligt. Köpte finaste tekanna på ST häromdagen. I klarglas så man ser den vackra färgen på teet. Tror jag du skulle gilla . Fin kväll önskar Pållan ; )

  2. En riktigt härlig vårbricka du bjuder på Weronica och den där Shelock Holmes-muggen är ljuvlig. Själv har jag spanat in Agatha Christie muggen "A Body In The Library". Vi får se om jag slår till en dag.Njut av vårsolen W!Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *