Pastellig picknick

 

 

Ja ni, här har vi en vit värld utanför fönstret, så den pastelliga picknicken får vi väl intaga på vardagsrumsgolvet denna påskafton :). För att se mer av mitt gästbloggsinlägg så surfa in på IKEA:s Livet Hemma. Ha en riktigt fin dag!

11 comments

  1. Ja, inte blir man sugen på att gå ut och sätta sig när man riskerar att få en snöboll i huvudet…Hoppas snön försvinner lika snabbt igen! Ha en fin dag!//Linda

  2. Ojojoj, vad jag gillar detta! Vill kasta ut allt annat porslin och bara ha vitt och rosa, man blir liksom lycklig rakt igenom. Duktiga du! Hoppas att ni har en din påsk!! Kram

  3. Wow, vilken fin bild! jag blir ju glad i hela kroppen när jag ser dessa ljuvliga vår färgerna:)Skall genast gå in på Ikea och kolla in vad du gjort:) så kul, du är verkligen duktig!!!!Glad påsk fian du också ? kram CC

Leave a Reply

Your email address will not be published.