Påskdagen

 

 

Jag förstår att det är att utmana ödet att skriva att vi har kunnat ha en linneduk på bordet sedan skärtorsdagen utan några större incidenter. Jag förstår att jag härmed får lov att se fram emot en uthälld kanna saft till fikat i eftermiddag. Men det var fint så länge det varade :). 

 

 

Påskens snackis här har definitivt varit harungen som tycks ha funnit sig tillrätta vid vår soliga hussida. åh, så himla söt han är vår alldeles egna påskhare. De sockerstinna barnen följer hur den sitter och festar på maskrosskott. Och det får den så väldigt gärna göra. Jag undrar dock om den inte har avancerat till mina tappra små lökar som kommer upp vid trädet där. Sådär skoj. Men den är ju så söt! Jo, det är den. Det är ju för all del påsk. Och jag fick ett paket med gröna snören runt i går. Så knock yourself out då, haris!

Jag hoppas att Ni har en fin Påskdag!

11 comments

  1. Har samma linduk och är så nöjd med den. Tvättas ofta men det är det värt, sedan direkt ifrån torktumlaren till bordet, måste jag erkänna! Glad påsk! Ulrika

Leave a Reply

Your email address will not be published.