Annandag påsk

 

 

 

Denna gång var det sannerligen perfekt timing med många inredningstidningar i brevlådan precis innan en storhelg. För då har man ju tiden att riktigt frossa i sina högar. Jag har läst ett antal inlägg om den flotta våningen i Elle Interiör bland annat här och här. Och visst är den fin. Mitt favoritreportage denna påsk har dock varit ett annat. Lantliv denna gång av duktiga Cia Wedin och Anna Kern. Ett tjugotalshus. åh. 

 

 

För visst känner Ni igen er, kära tidskriftsnördar. Vissa hem har det där som man inte kan få nog av. Man tittar och tittar och tittar lite till. Och förstår inte alls vad mannen menar när han sträcker över morgontidningarnas bilagor för läsning. "För det där har du ju redan läst. Flera gånger nu". Det handlar ju liksom inte om läsning. Utan om att långsamt sitta och översköljas av den ljuva synen. En smula drömmar. Lite åh igen. Och "fixa-till-glädje" i kropp och själ. Mina hem som jag bläddrar om igen och igen och igen har liknande smakpreferenser som jag själv. Och det ser ut lite som hemma hos oss, men liksom vridet ett varv till i en annan miljö. Ett oemåtståndligt nöje i fåtöljen en Annandag påsk.

Nu skall jag ta mig ur nattlinnet för att åka till vänner och äta lunch. Ha en riktigt fin avslutning på påsken!

signature

16 comments

  1. Har suttit och bläddrat sida upp och sida ner i nya Elle Interiör i påsk. Femrummaren i Malmö kan jag inte sluta titta på liksom. Jag suger upp varje bildkorn och omvandlar det bästa i tanken till mitt eget hem. Tidningar är det bästa godiset. Kram!

  2. Hög igenkänning på det! Men jag måste säga att din blogg slår många inredningstidningar vad det gäller inspiration! Din dotters rum gav tex finfina tips för ett tjejeum i "mellanåldern" som kommer att räcka länge o som kan varieras. En fråga: ni verkar ha hittat en liten o smidig soffa – vi är ute efter något liknande – var har ni hittat den?

  3. Oh, ja!Just detta hem föll även mig på läppen. Och som du känenr jag igen en del från mitt eget hem. Lite här och lite där. Inspireras i massor. Härligt!Ha en finfin måndag!

  4. Mmmmm supersnyggt!!! Jag bor ju i ett 20-tals hus så jag njuter av den här härliga inspiration:))) Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  5. Jag känner igen mig precis. Har samlat på mig några tidningar under åren med reportage och bilder som har det där lilla extra. Dessa tidningar får absolut inte slängas och jag plockar fram dem lite då och då och drabbas av samma facianation varje gång. Konstigt det där, det är ju bara möbler och saker… ;)Ha det gott!

  6. Känner igen mig helt. Bara det att jag kan lätt fastna i det där tittandet och funderandet, och kommer ingenstans hemma….Trevlig kväll!!//Annie

  7. Känner igen mig i varenda rad du skriver 🙂 Sedan så känner jag lite stress över att mina magasin inte kommit till min brevlåda ännu, det brukar dröja några dagar, vet inte om det är brevbäraren som håller på dem lite extra innan utdelning ;)Låter som att ni haft en fin påsk!

  8. Preciiis så är det, du har fångat det på pricken! Jag kan verkligen försjunka djupt i drömmar i vissa hemreportage och det känns nästan som ett rus (scary 😉 Det hem du visar på dessa bilder ser underbart ut. Måste köpa Lantliv imorgon! 🙂 Kram

  9. Vi är många det är tydligt :)Nina H: Soffan är en Karlstad från IKEA (fåtölj med schäslong) med metallben. Perfekt som en liten slapparsoffa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *