Gröna drömmar

 

 

I dag har jag planterat om mina blomman för dagen i strålande solsken på innergården. In my dreams. Det regnar och är kallt, så det hela tog plats på utspridda tidningar på vardagsrumsgolvet. Men nu är det gjort. Det skall bli mycket spännande att se om det blir stora frodiga klätterväxter av mina små frön. Heja!

Därmed blir det grön inspiration i dag med flera personliga favoriter samt några nya ting till önskelistan. Förkläde från Svenskt Tenn, hatt från Norrgavel och ekologiska tofflor Birgitta från Kavat. Ulla Hasselmarks Fröbok, frö från Runåbergs fröer/Leilas General Store, snöre/Hemlängtan, planteringsskopa Joseph Bentley/Utetid, vattenkanna och krukor från Norrgavel. Snart blir det uteplantering – med eller utan hatt :)!

signature

4 comments

  1. Å det kliar i mina vill-bli-gröna-fingrar när jag ser ditt inspirerande kollage. Din innergård har fastnat hos mig och jag drömmer om rumsskapande i mitt eget nybyggarland. Kom igen nu våren! Hit me!//Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *