Ombonat

 

 

 

Så där ja. Lite oväntat blev vi med matta i vardagsrummet här nere. Det finns som bekant inget bättre köpincitament än känslan av att göra fynd. Och så sitter vi där såklart, som vi alltid gör när vi verkligen lägger ut en matta. "Åh, så ombonat det blev". "Åh, så mjukt under fötterna". "Det blev ju en annan känsla i rummet". Man vet ju allt det där, men det är ändå klurigt med att finna mattor tycker jag. Nu blev det en matta i sand från Himla. Inget vågat val direkt, men den fann sig väl tillrätta där i vårt hörn av möbler som varit med oss i många år nu.

 

 

Här varierar stämningen med kuddar, filtar och växter. Just nu är vi kvar i det lite mjuka, ombonade och samstämmiga som hängt med sedan i vintras. Snart plockar jag bort plädarna och gör rum för lite andra uttryck här.

 

 

Ha en riktigt fin torsdag!

signature

14 comments

  1. Fint ser det ut! Ett ljust och neutralt val är perfekt tycker jag, då kan man mixtra på med färg på mindre ting 🙂 (Säger jag som ångrar orientvalet i vårt v-rum, den får nog flytta in under köksgruppen tror jag).

  2. Synd, lite svårt att se mattan härifrån… 🙂 men jag får gratulera till ett fynd!Fötterna brukar ju alltid uppskatta lite mjukare ‘omgivningar’ och en neutral bas framhäver de detaljer som jag gillar mest hos dig! Som en vänskaplig stake och små elefanter söta…Färgen på hortensian gick inte direkt heller av för de blåaste hackor! :)/helena

  3. Hoppsan, gör ett nytt försök, Den förra kommentaren försvann lite snörpligt. Jo, jag skrev att det ser supergosigt ut hemma hos dig. Där skulle jag inte tacka ner till att sitta ner med en varm kaffe!!kram Anna

  4. Hei, Dette ble vårlig og fint:) Et ord jeg ofte ser i svenske blogger er "ombonat", men jeg har fortsatt ikke helt skjønt hva ordet egentlig betyr? Kan du hjelpe meg (og andre undrende fra nabolandet) 🙂

  5. Mattor är jättesvårt att hitta, men samtidigt nödvändigt för att binda ihop allt. På landet trixade vi med flera mattor innan vi hittade den rätta och nu är den så självklart. Vi har också en sandfärgad matta till blått och vitt som du, så jag förstår precis hur mysigt det blev.

  6. Åh vad jag gillar din klassiska stil! En oas bland många bloggar där allting ser mer eller mindre likadant ut. Du är så bra på att mixa klassiskt med några "aktuella" element. Inspirerande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *