Weekend love

 

 

 

Jag älskar lördagsförmiddagar. Av hela helgen är det nog min favorit. I dag fick vi dessutom sällskap av lite solkatter igen, efter en riktigt grå dag i går med dagsregn. Jag utökade dock mitt förråd av perfekt patinerade gamla lerkrukor hos makens föräldrar. Nu kan jag riktigt frossa i terracotta på innergården i sommar. I en uppväxt gammal trädgård på landet finns det mängder med syrénbuskar. Man går inte direkt ut hos oss och kapar av några grenar på våra nyplanterade små, men hos svärföräldrarna syns det inte ens när man klipper av lite. Och det är så vackert även inne. Hoppfullt och med skir försommarstämning även om det blåser kalla vindar därute. Ha en riktigt fin lördag!

 

10 comments

  1. Ja du våren måste man ju tydligen ta in. För ute lyser det vit SNÖ!!!Jag hoppas komma iväg till trädgårdsmässan i morgon. Tidigt den här gången. Vilket betyder att nattuggla som jag är måste jag gå och lägga mig tidigt och inte titta på en bra film mitt i natten ;-)Kram

  2. Verkligen fint i all sin enkelhet. Vi konstaterade just, hur tråkigt grått allt är här ute hos oss i norr, inte en knopp så långt ögat når till buskar och träd, och sand som virvlar från marken. Tack och lov för naturens kraft, att bryta ut i grönska snart. Helst idag. : )Skön helg till dig!Kram.

  3. Nope, mitt lilla syrenträd låter jag bli, men grannen har en stor buske… tanken är lockande! Vi har äppelblom inne så några fina grenar står i blom här också. Och påskliljor, men hua, luktar de inte väldigt illa när de blommar??

  4. Oj, vad gröna de är kvistarna hos dig. Jag var tvungen att titta ut genom fönstret på mina syrenbuskar men, noppe inga gröna små blad där. Eller dina blad kanske kom fram efter du satt in dem i värmen?Härlig lördagskväll!

  5. Linda: På gränsen till Småland ser de ut så där 🙂 Och för all del – våra i trädgården här i Linköping är också gröna, men de får sitta kvar på buskarna det är en sak som är säker. Fin kväll till dig och till er andra!

  6. Lördagmorgnar gillar jag bäst. Inga tankar på att vi snart borde gå ut utan frukostlunk, städ och tidning. Barnen sysselsatta med frukost och lek och själv andas jag mest. Sen rullar det på. Men idag stod jag i köket på eftermiddagen och hade inte den blekaste aning om vad vi skulle ta oss för. Nästan lite så panikartat. Familjens enda lediga dag och vi har inget att göra! Det blev en filt, en påse godis, rosévin, en fotboll och många ritböcker. Rätt bra lördagsgöra ändå. Kram!

  7. Jag håller med om att lördagarna är härliga just för att man vet att man har en ledig dag till sedan…perfekt att ha svärföräldrar med uppvuxen trädgård som man kan tjuva lite i 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.