Fredagssvepet vecka 16

Jag har suttit och tänkt sommar i veckan, så kanske därför jag hamnar i något slags "blå, blå vindar" denna fredag. Eller så är det en kompensation för vädret. Hur som helst – håll till godo med veckans fredagssvep!

 

Nu har den kommit, en av de böcker som står på min vårlista. Systrarna von Sydows bok kan just nu klickas hem signerad från Adlibris via denna länk. Av förhandsläsningen att döma verkar det vara en riktigt fin bok. Och så Marstrand då. Jag har varit där en endaste gång. Den regnigaste sommaren av alla, men de dagar vi var där sken solen. Så jag minns ön som i ett skimmer.

Åh, ja. Toast

Spetsespadrillos från Indiska som precis öppnat webbutik.

Såklart att jag är ett lätt offer för dessa fröpåsar, nybliven odlare som jag är. Svenskt Tenn Facebook.

Fin matta i återvunnen denim från åhléns som jag funderar på till sonens rum.

Krukorna från Sturehof är smått beroendeframkallande. Mina senaste tillskott är oglaserade. Så fina.

Kudde i lin från H&M Home. 

Kära Ostindia firar 80-årsjubileum i höst med nya delar. Innan dess kommer en del av de andra att utgå, exempelvis den lilla kannan som är en av mina favoriter i servisen. Dags att passa på om man vill ha med andra ord, och dags att se fram emot vad som komma skall till jubileumet.

Granit har mycket fint i zink till utesäsongen, bland annat detta lilla bord. Jag ser en rad med pelargoner på det.

Poppig fredagsmusik

 

Jag hoppas att Ni alla får en riktigt fin helg!

signature

10 comments

  1. Lilla bordet har jag också siktat in mig på, till sommarstället, men de där espadrillosarna var ju supersöta så de får jag ta och gå och titta på!Fin helg till dig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *