Förhoppningar

 

Äntligen kan man beställa Victoria Skoglunds nya bok hos nätbokhandlarna. Den tycks ha varit försenad från förlaget, men nu hamnade den i min varukorg tillsammans med en annan trolig blivande favorit. För det är precis just nu som jag slukar trädgårdsinspiration som mest. Lite innan allt drar igång, men när det ändå känns att det snart är dags. Och nu sägs det att våra utemöbler är på gång också. Tänk det blir nog riktig vår även i år :).

signature

7 comments

  1. Vi reser till landet nästa helg. Männen ska "fixa" undrar om jag ska köpa boken, linda in mig i en filt på bryggan och drömma mig bort bland alla fina trädgårdar….

  2. Boken är helt sagolik, jag blev helt salig när jag såg fotot – och hennes texter är verkligen inspirerande!Tack för hälsningen, den värmde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *