9 comments

  1. Vill tacka för inspiration. Såg att du visade en massa armband av garn för ett tag sen. Det inspirerade mig att virka en hög (?) med armband med pärlor på. Tack för det! :-)De finns att beskåda hos mig om du vill se vad jag inspirerades till 🙂

  2. Så fin Bild :)Här kör vi också på lite trädgårdsarbete. Dock så var jag vanligt lite ivrig och har redan klippt mina rosor för ett par veckor sedan, hoppas de inte har tagit skada :)Fin lördag till dig!Anna

  3. Så härligt det låter! Solen sken här tidigare idag. Snacka om energigivare! Det gick tyvärr över till ett regnsmattrande här, men nu fick jag tillbaka energin! Trevig lördag!kram

  4. Vilken underbar bild!!! …och såklart en underbar tid! Här på ön skiner solen och det är ljumma vårvindar…härligt!Ha en trevlig Valborg!

  5. Så underbart!Här regnar det för fullt och jag bara lääängtar ut till min lilla trädgård!Kul att du besökte min blogg förresten!Ha en härlig söndag!//Kristiina

  6. Flitigt och härligt. Min man är ju bästa sortens trädgårdmästare, klipper buskar och träd och gör gräsmattan grön och mossfri, men tyvärr inte lika road av att plantera i krukorna. Så de står här och gapar efter rosa Mårbackor. Jag får ta mig en sväng till torget asap men tenderar att bli fast med du-vet-vad. Babyland är otroligt tidskrävande ;)Och klänningen från Lindex, vilken dröm. Ska klicka hem omgående!Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *