Euphoria

 

 

 

Mina Docksta har kommit fram. Då är det vår så där på riktigt :). Här har vi sommarkänning på baksidan mitt i solen. Ta mig tusan så underbart det känns just i dag. Berusad av rosmarinsdoft, med grillpremiär (med bland annat denna klassiker till) och så några lavendel på det. Jag får återkomma till söndagstankarna kring Breathwalk som jag läste om i DN i morse. Nu har jag liksom nog med att bara sitta och finnas till, utan att behöva djupandas – Sa Ta Na Ma – för att vara i nuet. I morgon har vi Valborgsmässoafton. Vädret får gärna hålla i sig. För oj, så glad jag blir av det! Hoppas Ni har vårkänning med där ni är!

signature

7 comments

  1. Efter en underbar men slitsam eftermiddag med arbete ute i trädgården unnar jag mig nu att slappa och surfa. Och precis som vanligt kikar jag in hos dig Weronica, alltid lika inspirerande och välformulerad. Jag läser, ler, hmm-ar instämmande, tittar igen, begrundar… Det har jag nu gjort i flera år! Tack, helt enkelt. Och nu vill jag passa på att tipsa dig om en annan relativt ny blogg som också är inspirerande, med sådär underfundig samtidigt klok text, http://epokinterior.blogspot.se/. Hoppas du gillar den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *