Uteliv

 

 

 

Jodå, jag har inte glömt att jag flaggade för en ny söndagskategori för några veckor sedan. Måhända var det en smula oövertänkt och otaktisk nu när varma dagar drar mig ut. Tanken finns kvar och vilar lite. Och ibland kommer det säkerligen inlägg i kategorin. Kanske en regnig dag. Eller när jag helt enkelt har lust att sitta och skriva lite mera. I dag har vi varit ute nästan hela dagen. Maken har grävt ut en större rabatt hela helgen. Nu har vi planterat två buskrosor (Martin Frobischer) och sedan skall jag fylla på med bland annat höstanemon och lavendel.  På däcket har sommarfavoriter från Skulpturfabriken fått komma ut. De bor inne under den kallare säsongen, men nu var det dags för dem att lufta sig igen. Härligt. Med hopp om en fin avslutning på helgen!

signature

6 comments

  1. I read your blog every day… oh im watching it actually because i dont understand the language. You are doing a great job, it is visual inspiring. What is the font you are using here on the picture? comes out well.

  2. Ja nu är det mycket uteliv, så skönt! Spännande med ny rabatt – låter fint med rosor och lavendel! Samma kombo som vi har, fast jag undrar just hur våra små minirabattrosor blir i år… Vi har också nya rabatter på gång, eller ja så småningom när stenläggningen är klar. Fast jag har ingen aning om riktigt vad jag ska ha där – skulle i alla fall behöva/vilja ha något högre också, och förmodligen ett träd på ett ställe. Det har liksom inte hunnits med några plantskolebesök eller växtfunderingar så här långt.

  3. Visst gäller det att njuta av utelivet nu när vi har den allra bästa tiden framför oss – Maj/Juni är ju ljuvliga trädgårdsmånader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *