Utvalt: Var dags fest

 

 

 

Om Ni inte redan har skridit till verket med att skaffa den nya inspirationsboken från IKEA Family så gör det. 49 pix med Family kort – ett vårfynd. Jag fick min i gåva i helgen och det är en visuell fest att bläddra. Lokal 54 har gjort ett så fint jobb. 

 

 

Vet inte riktigt vad vi skall fira i dag. Kanske att det regnar massor på våra nyplanterade rosor och på mannens utspridda maskrosbekämpning? Eller att det bara är en vecka tills långledighet som jag nästan hade glömt bort. Eller att dottern och jag hade ett så fint samtal i går om livet. En ballong på det!

På bilderna syns fyra av de åtta vykort som medföljer boken.

Det var ju helfestligt att det låg en ballong hemma en vanlig dag efter skolan. Det lilla blir det stora för den lilla som håller på att bli så himla stor.

signature

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *