Plus värmeljus

 

Det blev en riktig snabbvisit på IKEA i går för att bland annat titta på den nya PS-kollektionen. Kollektionen har växt över tiden sedan de första pressbilderna anlöpte mejlboxen, men sedan gäller det att finna en plats hemma också där möbeln passar in. Några saker föll bort när jag såg dem i verkligheten, några blev "tänka ett varv till" och det vita rullbordet fick följa med hem. Tanken är att sonen skall ha sina TV-spelsprylar på det. 

Frasera-glasen är riktigt tunga pjäser. Jag provköpte två stycken för att jag tycker att de är så fina, men de kommer kanske mest att användas som vas här hemma.

Och så några vattenkannor till. Inte för att det behövs utomhus för tillfället. Ack, ack, så grått, blåsigt och regnigt. Ett saftigt högtryck – tack!

Fin lördag!

signature

6 comments

  1. Hmmm jättefint men Weronica jag väntar spänt för att få se dina nya trädgårdsmöbler. Men det dröjer vääääldigt länge. Jag kan inte hålla mig längre 😉

  2. Johanna: Skoj att se IRL. En del var finare än jag trott, en del annat föll bort som det är. Krammy casa: Glasen är jättefina. Ett köptips på dem absolut.Hildur: Jag funderar på alternativa användningssätt – kanske som sminkhållare i badrummet också. Pennmugg låter jättefint!Linda: Jo tack, i dag fick jag lite sol på mig också – tack för det :)LiseLotte: Haha! Det har ju varit svinkallt här och skyddet har suttit på gruppen, men med värmen kommer ni att få se massor här – säkerligen så att ni storknar på vägen 😉 So coming up – typ 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *