Soffan

 

Det är ju någon som fyller – fyrtio – i sommar. Jag har fått några frågor om vad jag önskar mig. Stort och smått naturligtvis, men framförallt bidrag till några sådana där saker som jag vill ha – någon gång. Vad passar väl bättre till en trädgårdstant som går och knipsar av en och annan ros som hon sedan lägger i en tjusig korg, att sätta sig ner och vila sig lite på en klassiker från Byarums bruk? Inte mycket skulle jag vilja säga :). Den där bänken är en sådan där sak som jag har velat ha hur länge som helst. I dag intog jag frukost på trappan på vår lilla framsida. äntligen, äntligen lite sol och värme igen. Det skulle nog fungerat utmärkt det med på en klassisk soffa. Så potentiella givare – bidrag mottages tacksamt till denna pjäs :).

Missa inte heller att man kan tävla om ett vansinnigt fint fågelbad från Byarums inne hos Ica Carlsson. Ett sådant vill jag hemskt gärna ha också.

 

signature

11 comments

  1. Den soffan och nya fina Grythyttegruppen får den evigt klassiska sommar drömmen att kännas komplett!De gröna tenn-tabletterna ihop med bordet är heller inte så dumma – ett quick fix liksom!Vi hoppas på en frukost i solen i morgon också.Kram Carina!

  2. Något så urtjusigt hade man ju gärna suttit i. Passar tyvärr inte så bra i den här trädgårde är jag rädd, men hade jag fått en så hade jag nog stuvat om i trädgården för att få den att smälta in 🙂 Här är en till som fyller 40 snart….Kramar Kicki

  3. Vet du vad kostar, den vackra soffan? Hittade inget pris på länken…Så att man vet om det ens är tal om att köpa en sådan skönhet… hi hi..Johanna

  4. Skridskoänkan: Eller hur? Bara sommaren kommer också. Soligt emellanåt i dag, men kalla vindar. Nu vill vi ha sommarfeeling känner jag 🙂 KramAnnajordet: Visst är den fin. En riktig klassiker att vårda forever!Pållan: Kan tänka mig det :)Creando: Ja, man kan liksom offra sig tror jag 🙂 Byarum har ju modeller i olika stilar, men den här har liksom följt mig i tanken länge, länge. Och som tur är så har vi byggt ett hus som den passar till 😉 Fyrtio kommer snart. Heja oss 🙂 KramJohanna: Det är spara som gäller här eller lägga ihop slantar från ett firande 🙂 Länna Möbler har den och där ser man priser i lite olika utföranden.

  5. Det är ju en helt underbar bänk. Jag önskar att även jag kunde få ha en sådan stående utanför vår entré. Drömma går ju altid 🙂

  6. Väldigt fin bänk! Längtar direkt efter att sitta i skuggan en varm sommardag och dricka jordgubbssaft och dingla med benen, härliga barndoms sommarminnen.

  7. En jättefin bänk, sitter själv och kollar in bänkar i alla de olika modeller, så denna få väl komma in på min "kanske ha" lista. För bänk till vår framsida ska det iallafall bli i sommar. :-)Ha en bra dag! Kram Laila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *