På önskelistan: Ny doft

 

En ny doftfavorit – och det händer inte så ofta minsann. Jag är en trogen användare av Burberry Brit, när jag väl använder parfym. Barnen börjar bli stora nu, men jag har inte riktigt kommit igång med dofter efter att de var pyttisar. Nu kan det hända att jag faller igen. Några små doftprov från Diptyque på NK – och fikondoft. Smått oemåtståndlig. Nu får jag hushålla med det lilla provet tills det blir huvudstad igen. För fikon kan jag tänka mig att dofta framöver.

signature

5 comments

  1. Det låter onekligen spännade. Fin flaska dessutom. Själv droppar jag några droppar chanel no 5 på högtidligare dagar, annars nöjer jag mig med body lotion av nivea som enda luktegott..! Snart dags att skaffa en vardagsparfym alltså. Kram!

  2. Trevligt att du hittat en ny favoritdoft! Det är underbart när man hittar ny favoritparfym – det blir som en ny förälskelse.Här gäller växelbruk mellan Byredos Pulp och La Tulipe – mmmm!

  3. Mmm.. fikon låter inte alls dumt!Jag är med ute efter en ny sommardoft. Vet inte alls vilken ännu.. eller jo egentligen.. Fast då måste jag med göra ett besök till huvudstaden. : ) Lite parfym och några macarons.. ; )Ha en fin Lördag!!

  4. Åh jag har eldat Feu de Bois i stugan hela helgen, lite ritual för att boa in sig när vi landar där. Ljuset är typ 5 år gammalt och verkar räcka forever.Tack för tips om Diptiques parfymer, har aldrig sett dem innan.Kram Lina

  5. Åh den där doftar verkligen gott! Jag har Tam Dao från samma ställe som jag älskar. Nu har jag dock lite olika prover från Byredo hemma. Lite svårt att bestämma mig då det finns flera dofter jag gillar fast på olika sätt. Något jag reagerar på är flaskan. Min är mer fyrkantig. Har de bytt förpackning måntro?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *