11 comments

  1. …men himmel, vad gott det ser ut! Ja, man kan inte mer än att älska denna period av året som är späckad med långledigt:)

  2. Det ser jättegott ut! Blandar du grädde och lemon curd eller lägger du dem på var för sig? Vilka bär har du toppat med och var de färska eller frusna? Tack för en trevlig blogg!

  3. Smarro! Den här tårtan verkar förfölja mig med lika hårt bevakning som macaronsen gjorde för en vecka sen. Hög tid att våga baka egen.Dagens största plus går till din fina bild. 10 poäng!

  4. Anna: Just denna gång blev det en speciell tårta, då barnen inte ville ha citronkräm eller blåbär. Halva tårtan var med grädde och hallon. Den andra halvan var med först grädde, sedan citronkräm och blåbär och hallon på. Det bästa med denna tårta är att man kan göra precis som man behagar och vad man har för tillgång till bär. Vi brukar göra den med jordgubbar när de kommer t ex. Till denna tinade jag frysta bär och lade på. Som sagt – en bra bastårta som kan varieras i det oändliga.Alla: Smask 🙂

  5. HejLäser och blir ofta inspirerad av dina recept. Måste tipsa dig om Banoffee Pie om du inte testat. tror det är det mest uppskattade jag nånsin bjudit på. Lite kul innehåll också. Jag strör på krossad dubbeldaim. Testa:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *