Prinsessigt

 

Såklart att jag kör lite kunglig bebisyra denna dag. Jag älskar ju sådant här sedan barnsben, även om det var ett antal år sedan jag utökade min samling av vykort med kungligt motiv :). Jag ser fram emot hattparad, pampig cermoni och bebisfrossa. En fin dag hoppas jag att det blir!

signature

6 comments

  1. Här är det också bebisyrt idag!Försöker sprida den känslan bland mina kollegor idag – vilka tyvärr är måttligt roade…En fin dag får hon lilla sessan : )//Sara

  2. I fredags tog jag och lille sonen en sväng runt slottet Jag försökte förklara lite om kungen och den lilla prinsessan som skulle döpas. Inte mycket tror jag gick in. Däremot vakterna med sina skjutvapen var mer intressant. Samma vakter dök upp på morgontvn och lille V förklarade stolt att det var Kling och Klang som vi såg i fredags!Jag ser också fram emot hattparaden och en vackert dekorerad kyrksal.

  3. Här är en till som ser fram emot lite kunglig flärd en annars vanlig (och lite gråmulen) tisdag. Din blogg är så fin och inspirerande, Weronica. Alltid lika ljuvliga bilder!

  4. Sååå vacker bild på pionerna och tårtan.. man vill äta upp alltihop! 🙂 Och lilla sessan är ju underbar också. Ska kika på dopet sedan, det ser ut att bli en strålande vacker dag för firande. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *