Att bära i

 

 

Det var väldigt vilken brutal reträtt det blev för sommarfeelingen här. Fram med kyliga vindar, moln och regn och bort med ljuva sommar. Men vi hyser väl hopp för en stark comeback, eller hur?! Jag förbereder mig med lite sommarväskor i alla fall. Min fina tygkasse kom i brevlådan i går och den får bli säsongens tillsammans med klassikerna från Tine K och Palmgrens. Lite delikat solsken på det och saken äro biff. 

Och hipp, hipp för vårt hus i dag. Fyra hela år sedan det levererades från fabrik. Då såg det ut så här. Nostalgi.

9 comments

  1. Perfekta väsksamlingen för sommaren! Väskorna äro biff var ordet! ;)…sedan ser jag att du även laddat med perfekta lacket och en pom pom – sommaren kan börja!

  2. 4 år ??!!! Jösses, vad tiden går! Tycker det var nyss! Har varit väldigt roligt att få vara med på hela din resa!

  3. Din härliga blogg gör mig lika glad vid varje nytt inlägg ! Får man vara fräck och fråga vart den supersnygga flätade väskan bakom kommer ifrån ? Stort tack från ett soligt och skönt Kalmar ! Kram Petra

  4. Nilla: Ja, fy så himla kallt. Snacka om kontraster! Absolut – comeback tack :)Annixen: 🙂 Korall och pompom känns väl absolut sommaren 2012 ja!Anna: Den är fin den där Palmgrenen. Hoppas att vindarna blåser lite snällare mot oss framöver!Kati: Åh, minns det som i går. Njut :)!Sonja: Ja, inte klokt. Fyra år! Tack!Petra: Åh, så himla glad jag blir – tusen tack! Om du menar den som är bakom solväskan så är det en stråväska från Tine K. Njut av solen 🙂 Kram W

  5. Sommarväskor är härligt! Och man kan ju ha många 🙂 Angående kylan så får man väl glädja sig åt att blomprakten just nu, t.ex. syrenerna håller i sig lite längre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.