Namnsdagsblommor

 

 

 

Jo, vi kan väl kalla dem namnsdagsblommor, denna Weronica-dag. Hurra för oss V/W:or! 

 

 

Oemåtståndliga är de, de maffiga pionerna. Vi ser ut att få hela två stycken på våra nyplanterade buskar i trädgården i år. Heja :). I morse siktade jag även mina första små rosenknoppar. Magiskt.

En av de finaste namnsdagshyllningarna någonsin fick jag förra året av Helena/Eviga kvinnor-Vintage på hennes blogg. Jag brukar gå in där och läsa det när jag har mörka dagar. Fint att samla på. Tack igen!

signature

19 comments

  1. Grattis på namnsdagen och till alla knoppar! Här uppe i norr dröjer det ett tag till, men den som spar den har….knoppar och namnsdagar kvar! Knäcker alla mina namnsdagar under fruntimmersveckan och då ska jag banne mig ha pioner jag också ; )Ha en fin dag!//Sara

  2. Grattis på namnsdagen! Vackra pioner, och ljuslyktorna Kin är ju jättefina i vitt! Och hur är doftljuset med fikon? Ha en fin dag.

  3. Åh så fint skrivet! Håller helt med det där om att du har pekfingret i luften! Precis på pricken!

  4. Alla: Stort tack för gratulationer!Nilla och Anna: Jag har nosat mig fram till fikon som favorit hos Diptyque. Jag vill även ha parfymen som doftar så gott. En lätt mild doft som inte tar över, utan ligger mer som en bas i bakgrunden. Gillar mycket! //W

  5. Kära rara, fina, goda W! Här går jag och får så mycket att göra att jag knappt hinner sticka in näsan ens på min egen blogg och så händer det här. STORT grattis i efterskott! Tur att jag inte glömde din namnsdag förra året ;);)Och tack för den fina länkningen och alla sköna statistikhöjande sidvisningar!NU är klockan mitt i natten och jag har inte hunnit se kvällens höjdpunkt än. Eller höjdpunkter; 2 gånger Downtown Abbey!Kram!:)/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *