Vårfavorit

 

 

 

Ni missar väl inte att äta av den svenska sparrisen nu när den är i säsong?! Om jag får välja så är det nog min favorit bland primörer. Det är med andra ord läge att göra Sparris Carbonara (följ länken för recept). En namnsdagsmiddag som heter duga om denna Weronica får välja. Tack för alla grattis!

10 comments

  1. Mm…jag har ett knippe med färsk sparris i kylen. Tänkt som lunch imorgon. Det blir definitivt att testa ditt tips Weronica! Tack för det! :)Grattis i efterskott på namnsdagen! Jag hoppas att du fick en riktigt fin dag? :)Ha en fortsatt fin vecka!Kram Lotta

  2. hurra. ett fredagssvep. och ett ljuvligt sådant…. och tänk om jag ändå hade EN endaste tjej att klä i klänningar ;)trevlig helg W och grattis på Weronica dagen i efterskott!!!u.

Leave a Reply

Your email address will not be published.