Fredagssvepet vecka 22

Förra veckans fredagssvep var “gone fishing”, men i dagens strilande regn sveper det fram igen. Håll till godo!

Ingen direkt högoddsare att jag bänkar mig framför TV:apparaten när det vankas drama från BBC. Söndag 21.00 SVT 1. Med tekoppen.

Lindex vässar armbågarna när det gäller kampen om intressanta designsamarbeten, I höst blir det Missoni. Jag hoppas att det blir riktigt bra även i butik.

Toast. Who else?

Chelsea Flower Show har precis gått av stapeln. Läs rapport inne hos Malin.

Favoritbild från förra årets upplaga med vacker presentation av David Austen-rosor.

 

Queen Elizabeths diamantjubileum går mot sin höjdpunkt i Storbritannien. Jag tänker titta på dokumentären i SVT (Play för en regnig kväll) som fått bra vitsord.

Vårens vackraste bok.

Nu har sajten Gotlandstips, som jag skrev om i april, slagit upp dörrarna.

Maria Soxbo, Husligheter, är en av redaktörerna. Så där glad planerar jag också att se ut utanför LEVA i sommar.

Oh well. Vi försöker väl då.

Tryck från Etsy.

Svängigt som jag gillar.

Tveksamt om jag kan krympa min dotter, men för er med mindre små är den här klänningen från H&M:s Water Collection så fin.

Den första sommarmånaden.

Varmt välkommen!

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

18 comments

 1. Härligt svep! Ser verkligen fram emot Missoni/Lindex-kollektionen, spännande värre! Men först ska vi njuta av vår första sommarmånad – juni är här! Ha en härlig helg 🙂

 2. Tack för fint fredagssvep!! Ja, Missoni + Lindex låter onekligen spännande, hoppas hoppas det blir bra.Läget här i Stockholm är annars väldigt blött och kallt – känns inte alls som 1:a juni. Och imorgon är det maraton…Trevlig helg på dig!

 3. Här sitter jag och lyssnar på ditt kassettband och klickar på dina länkar här i det fina fredagssvepet! …Synd att den klänningen inte fanns i större storlekar… Ha en fin fredag!

 4. Tack för tipset om den nya engelska serien! Kommer sitta bänkad, jag älskar britternas dramaserier och kl 21 en söndagkväll är en perfekt TV-tid!

 5. Jag förstår inte hur du får till det Weronica!Vecka efter vecka!Det skulle vara så intressant att vara en fluga på din vägg och se processen när ett svep växter fram. Du lyckas ju hålla en tydlig tråd visuellt, denna gång med en fint samstämd färgskala, samtidigt som du bjuder oss en vid palett med smakprov från så många områden! Jag är imponerad och tacksam!Mina måsten från svepet blir Peter Ögaardsbok som ser ljuvlig ut och dokumentären om Bettan för lite kunglig flärd och historia : )Trevlig helg!//Sara

 6. TACK för att du skapat fredagsfeeling denna vädermässigt dystra fredag! Jag håller med Sara: hur får du till det vecka efter vecka?!? Jag är så imponerad!Trevlig helg!//Elisabet

 7. Tack för att du lyste upp den här blöta dagen med ett mycket trevligt svep. Satt och dreglade över allt blommigt från Water kollektionen i går, svårt att inte gilla!Men barnafödandet på söndag hoppar jag nog. Har svårt att titta på själva förlossningsgrejen, kanske går bättre när jag inte längre är gravid!Tänk att det redan är juni. Maj är en snabb månad. Ha en fin helg. Kram Anna

 8. Tack för veckans svep! Måste läsa in mig och hoppas på superbra idéer på gotlandstips.se. Passar ju utmärkt att sitta inne framför datorn i helgen då väderprognosen är deprimerande. Och till Gotland är det ju i princip bara veckor kvar!

 9. Ja, tänk att det redan är juni. Svårt att ta in nästan, speciellt med det här vädret, skriver som Anna tack för att du lyser upp i det blöta!Lindex och Missoni, vilket roligt samarbete! Nästan så att man längtar till hösten 😉

 10. å jag tror minsann jag får ta en helg och bara suga mig alla dina fredagssvep – de är härliga och proffsiga och tokinspirerande! Och jag har missat så många. Och påtal om osynlig, inför mig behöver du aldrig ursäkta en "utebliven" kommentar, du snackar med hon som har dåligt samvete hela tiden för jag aldrig kommer utanför sin egen blogg liksom. Men glad blir jag för hälsningar såklart, urglad!Hoppas ni har en härlig helg!! Kram!

 11. Så. Då har jag tagit mig tid (och i tid;) att njuta av allt härinne, i lugn och ro. Inte svept över allt snabbt, utan njutit. På tal om njuta – morotsmarmelad låter allt både spännande och nyttigt, nja, 🙂 för en liten sess-tårta.Barnmorskan på East End har jag redan bockat för i den alltför långa tv-tablån här hemma. Lindrar förhoppningsvis den värsta DTA-abstinensen…Ödegaard-boken – vilken dröm! Tala om lockande, pockande framsida. Tycker mig t o m kunna skymta den Blixenska näsan där bland alla sköna, gröna detaljer. Eller?Tack för allt ögongodis.:)/helena

 12. Tack för påminnelsen om Gotlandstips. Jag bor i Visby men blir lätt hemmablind så tips, inspiration och påminnelser från olika håll om vad som finns här på ön är väldigt uppskattat både för egen del och för mina gäster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *