Garden on the go

 

Vad gör man när det är så kallt ute så att man måste ha fingervantar på sig i juni? Jo, man när sina gröna drömmar inomhus istället.

 

 

IKEA:s Råskog var en av de mest omskrivna föremålen i bloggosfären i våras. Retroformen tillsammans med vårt aldrig sinande intresse för förvaring/exponering var säkerligen en del av förklaringen. även jag föll till föga. 

 

 

Vad skall man då ha den till? Tja, kan tänka mig att det kan variera lite över året. För mig blev det till en trädgårdsvagn i detta nu. När det är fullt ös på högtrycken håller jag till vid mitt planteringsbord med grejerna, men med stormstyrka i vindarna och det iskalla vädret är bordet inne i förrådet. 

 

 

Jag gillar mina trädgårdssaker så mycket att jag vill ha dem nära. Jag hade en liten dammig hörna i hallen även i vintras, men ganska så mycket trevligare att få upp tingen på en vagn med aningen mer ordning. Och jo då, vi har en hel del ute i garaget också som möjligen inte är lika estetiskt tilltalande, men här på min vagn är det fint grönt som gäller :). 

 

 

Jag tycker om att inte behöva gå ut i garaget för att hämta grejer. Och denna mobila vagn rullar man lätt ut den ljuva dagen då vi känner värmen igen. En säsongs – och inspirationsvagn helt enkelt för en grön nörd :).

 

 

Ha en fin start på veckan!

 

signature

9 comments

  1. Gillar också Råskog, och hade tänkt köpa den sist på IKEA men den var slut :/Inte för att jag vet helt vad jag ska ha i den men det kommer man fort fram til 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *