Spegel

 

 

 

Klick sa det mellan mig och Carolines små speglar vid första titten. återbruk av gammalt porslin med en liten spegel som hänger i ett läderband. Så fina. En har hamnat i sovrummet. Jag tycker om lite oväntade detaljer med det lilla extra som bekant. Och denna gillar jag mycket.

 

 

Och med jämna mellanrum ser jag vår sovrumstapet så där lite extra. Jag blir himla glad varje gång.

signature

10 comments

  1. Nämen så fint!Gillar precis som du saker med en liten twist. Klart oväntat att upptäcka den lilla spegeln i den utformningen! Klart rätt! : )/Sara

  2. Fin!! Och NU slog det mig vad det är med Råskog… Inte för att den lilla rullvagnen ser fin ut hos dig men det är ju att den påminner om min frisörvagn!! Den där med permamentspolar och hårnålar och tusen kammar och ganska sunkig var den också med kladd av DaxWax och Fudge och allt vad de nu hette… Hahaha, det blir nog ingen råskog hos mig men som sagt, hos dig är den toppenfin 🙂 Kram!

  3. Längesen jag kikade in …och som vanligt SÅ fin inspiration! Fin spegel och jag äääälskar din tapet. Blir lika glad varje gång du visara bilder på den…. Kram sofie

  4. Hej!Du har verkligen en riktigt fin tapet i sovrummet. Nu en fråga: Hur stor kruka passar till en jätteverbena? Räcker det med en planta i en kruka som är 40cm i diameter?/Kerstin

  5. Alla: Spegeln och jag niger och tackar ;)Kerstin: Det borde räcka. Jag har mina i gummikrukor som är just ca 40 cm i omkrets. Miniplantorna blir rejält stora när de växt färdigt. Lycka till! De blev förra sommarens stora växtfavorit för mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *