6 juni

 

 

Vi är väl fortfarande lite dåliga på det här nationsruset den sjätte juni. Men en extra dag ledigt mitt i veckan känns fint. Och man kan ju slå till med små miniflaggor till fikat dagen till ära. Kladdkakemuffins är numera en klassiker i vårt kök – se recept här. Med flaggor eller ej – jag hoppas att ni får en riktigt fin dag!

4 comments

  1. Flaggor absolut! En extra kalasdag med ballonger, flaggor och tårta passar väl perfekt. Här blir det sockerkaksbotten med glasyr ovanpå och ett tjockt lager karamellströssel! Och flaggor!Hurra för ledigheten!Kram o ha en fin dag.

  2. Klart dere skal flagge og feire det flotte landet deres. Gratulerer med nasjonaldagen, og husk at øvelse gjør "mester". Flotte kaker:)

  3. Ja, idag får det bli en flagga på bordet och jordgubbar på en tårta. Trevligt att få fira så här mitt i veckan. Och de där kladdkakemuffinsen är även en favorit här hemma – perfekta att ta upp ur frysen för att få lite extra kalasstämning till fikat!Ha en bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.