Reatider

 

Dags för realisationstider. Jag har knappt köpt några sommarkläder i år, så jag får väl kasta mig rakt ut i rean istället :). H&M drar igång i dag, men de har inte riktigt fått in allt i reakategorierna som det verkar. Man får lov att fiska lite manuellt i kategorierna för tillfället istället. Ett litet snabbt ihopplock – för mig blev det väskan som jag tittat på hela våren. Blus, byxor, skor och nagellack. Happy klicking!

Och så fick vi en extra måndag denna vecka. Zzzzzzzzzzzzzzz….

signature

8 comments

  1. Ja det är tur att det numera går att använda klick-fingret när man vill shoppa på H&M . När jag kliver in i en butik drabbas jag nästan av yrsel – allt är som ett enda stort virrvarr i deras butiker. Hur mycket kläder går verkligen åt?!! …innan nya packas upp igen.Rean på nätet var generös -precis som reor ska va!

  2. Trevligt med lite modetips från dig igen, det har jag saknat! 🙂 Snygga saker du hittat. Håller med Skridskoänkan här ovan, H&M:s butiker är rena djungeln numera, så svårt att hitta något. Därför är dina väl utvalda tips ännu mer uppskattade – tack! Ha en skön torsdag!

  3. Åh, så snyggt reaplock!! Good shit.Det är bara att gratulera dig om du har lyckats hålla dig ifrån shopping i vår, för nu är det din tur!!! Rean blir grym i vår. Skrev precis ett inlägg på rea-temat i morse också:-)Kram Lina

  4. Oj, då! Är det redan rea? Jag hade tänkt shoppa en bikini tidigt i år för att ha något att välja på (brukar bli så att jag får ta det som finns). Attans… Får boka in en shoppingrunda nästa vecka kanske…/Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *