Uppgraderad

 

 

 

Jag är verkligen den långsammaste av alla när det kommer till teknik. Folk ser på mig som en alien när jag säger att jag aldrig har skickat ett SMS i hela mitt liv. För det är faktiskt sant. Jag har haft en gammal mobil som jag knappt har använt. Jag tillhör helt enkelt en grupp som snart inte existerar längre. Det är min dotter som är tekniknörd i vår familj. Hon ligger ljusår före mig om man säger så. Och ojjar sig åt att jag inte är ett dugg intresserad. Nu har hon sparat och gnetat till en iPad. I samband med att det blev ett inköp av en sådan till henne, blev jag hastigt och lustigt med en iPhone. Ni kan tänka er uppgraderingen av teknik här. Det handlar om steg så stora så att man knappt tror att det är sant. Om jag nu är trög i starten, så är jag sedan en snabb användare som blixtsnabbt tycker – oj så skoj om alla teknikaliteter. Instagram – hej såklart. Och så Trendensers magasin. Jag bläddrar alltid till sista sidan först – en vana sedan pappersmagasinen – för jag vill se mer av detta. Nu har jag bara snabbpekat. Ni vet när allt är nytt och man är förälskad. Man måste scanna och kolla av massor av grejer. Jag skall sätta mig ner ordentligt sedan när teknikeuforin lagt sig lite :).

Fin helg till er!

signature

10 comments

  1. Jag som inte vet vad ett instagram är och som inte har ngn fin telefon att ladda ned apar i och som inte har en padda och som ….jag vill också bli teknikfrälst :-)Ha det gott

  2. mammaxtre: Haha! Ja, det går snabbt när man väl har fått korn på det hela känner jag 🙂 Detsamma!Anna: Lilla gumman, tur att du sover över hos kusinerna, annars hade jag förmodligen inte fått en sekund till att ladda ner mitt inredningsmagasin. Jag skall inte ta den för dig lovar 🙂 //Mamma

  3. *skratt* jag är nog lite före dig där…. Men någon padda har jag inte. Önskar mig en dock. Tycker att det är en utmärkt 40-årspresent helt enkelt :)Kramar Kicki

  4. Jag är imponerad av att du aldrig skickat sms, det var inte illa att lyckats undvika det så länge! Jag älskar min "padda" (iPad) och min iPhone, har dem aldrig långt ifrån mig. 🙂

  5. De där två är (enligt mig) teknik när det är som bäst OCH snyggast! :-)Jag fick en padda i födelsedag av maken (såklart… finns det en tillstymmelse till möjlighet att välja nåt teknikrelaterat så gör han det 🙂 med motiveringen att vi måste hänga med i tekniken :-)Och efter det var jag så såld så jag till slut uppgraderade min äldre mobil till en iphone. Till paddans fördel kan jag också nämna att den för min egen del avlastar en del på kroppen (jämfört med att sitta framför datorn) vilket förstås inte skadar. (Å andra sidan kanske det blir lite för mycket totalt överlag… :-)Så jag gör tummen upp för såndär snygg-teknik!

  6. 🙂 ler. Jag är, nästintill, lika långsam som du. Att alla inte har en ipad (eller annan läsplatta) kan man ju förstå… Fast SMS har jag skickat förstås! 🙂 Ha det så kul nu då med din nya "leksak".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *