Tid för te

 

 

 

Nå blev det något Dallas i går :)?! Jag satt där såklart. Inte med förhoppningar om en ny kvalitativ serie att följa, utan främst av nostalgiska skäl. För vem i hela friden som växt upp på åttiotalet kunde inte sitta där? I början fick jag inte se som den nioåring jag var vid premiären. Men sedan fastnade jag. Och satt och skakade grillchipsen i takt till signaturmelodin. Hade planscher. Ville i hemlighet vara lite mer som coola, hetlevrade och lite farliga Lucy med svung i lockarna. Det blev jag möjligen aldrig, men massor av avsnitt av oljesåpan följde livet under många år. Och jo, det gick allt att se på nu också. Männen och deras spel i fokus med understudy av sköna kvinnor. Lite snark där måhända, men nog duger det för att titta i kväll igen. 

Och kvällste är tillbaka i mitt liv igen. Under sommaren är det inte alltid den varma drycken lockar på kvällarna, men nu drar man sig mer innåt och då måste jag ha koppen igen. After Dinner Mints från Clipper har blivit stående sedan jag köpte den i Visby i somras. Provsmakning i går. Mumma. En riktigt frisk och stärkande smak. Rekommenderas! 

signature

5 comments

  1. Ditt teskåp är ju to die for – så fint!Jo visst var det nostalgi igår. Jag hade rätt låga förväntningar så den var lite bättre än vad jag trodde. Det blir nog att titta ett par avsnitt, men jag har svårt att se att jag bänkar mig framöver. Det fattas en del, tyckte jag mest satt och tittade/analyserade ett gäng skådespelare. Men nostalgi absolut, såsom introt 🙂

  2. Fint där i tehyllan!Jag kommer nog följa Dallas, även om jag är införstådd med att det aldrig kan bli som förut. Jag tittade igenom alla gamla säsonger för ett par år sen och tyckte det var jättekul! Underbart att få en rejäl dos nostalgi. Kan varmt rekommendera att plöja de gamla säsongerna på dvd :)Det som var synd med nya Dallas tycker jag var valet av skådespelare, de borde ha castat de yngre huvudrollsinnehavarna bättre. Boybandlooken kändes inte trovärdig hos Christopher och John Ross, de borde ha valt några kanske inte fullt så tvålfagra ansikten. Tjejerna kändes heller inte helt rätt, de borde ha varit lite kurvigare och klätt sig lite mer sydstat/country. Jag tror alla gamla Dallas-fans skulle uppskattat att se betydligt mer av de gamla rävarna.. men fler av dessa kanske gästspelar längre fram.

  3. Jag var faktiskt ute och tog en kvällspromenad- även om jag är en av dem som borde suttit där;) hihi Te i mängder- samma som här underbart!!! Kram Johanna

  4. Mrs b och Sofia: Introt ja. Det räcker med det för att förflyttas tillbaka i tiden 🙂 Vi får väl se hur länge det består. Det finns ju bra mycket bättre serier att följa, samtidigt som det känns lite mysigt att dra sig ihop under filten just nu med något kravlöst. Såg faktiskt den gamla första säsongen för några år sedan och den höll fortfarande hög klass. Blev riktigt förvånad :)! Sofia – lite trist casting. håller med. Inte så mycket karaktär som tvålfagerhet :)Johanna och Krickelin: Detta härliga te! Kan inte leva förutan – Dallas däremot kan man nog klara sig utan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *