Fredagssvepet vecka 35

Då kör vi ett fredagssvep igen. Håll till godo!

Downton Abbey-yran har bara startat. Det släpps små glimtar här och var från den tredje säsongen. Hos SVT kan man se ett klipp. 3 november skall det vara dags. Som sagt, vi lär höra mer framöver.

I går påmindes jag om den här Lindexväskan av Petra på Instagram. Himla fin färg som verkligen känns hösten 2012.

Ett av höstens bästa budgetfynd från H&M Home.

En favorit – Chloe Sevigny för XOXO via Designscene. Den där nyansen som sagt.

Kavat satsar vidare med herrskor i höst. Kanske match med maken i ett par jodpurs som dessutom bär hans namn :). Anders – fina.

Som jag tidigare skrivit – trenden med filmer som visar hantverket bakom produkter ligger i tiden som en raktion till masskonsumtion. Mulberry visar tillverkningen av en Del Rey-väska. Vackert.

Batik känns även det mycket nu. Kanske papper från Tine K att rama in?

Ingen har väl missat nagellackshypen som råder? Trevligt tycker jag, för det är onekligen ett ganska lätt och billigt sätt att haka på lite mer tillfälliga stämningar. Grönt. Ja tack. Stylenomics från Essie.

Gladfavorit.

Såklart att det här blir en succé. Tallrikskonst som kommer att slå. Nytt med Arne Jacobsen från Designletters via Eat and Greet.

Jag hoppas att Ni alla får en riktigt trevlig helg!

13 comments

  1. Ja den där Bordeaux färgen hittar man lite varstans just nu 🙂 Superfint svep. Tack för tips om batikpappret samt Arne Jacobsens nyheter. Igår var jag och köpte tallriken på Lagerhaus som du tipsade mig om. Nu måste jag bara fixa så att den går att hänga upp :)Det var ju så fint!Trevlig början på helgen!Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.