Söndagsbilden: Brunt

 

I den där soffan sitter jag alldeles snart. Efter en blåsig och grå dag ute i trädgården. Vi har planterat ut lavendel från verandan, flyttat perenner som stått alldeles för trångt bland vinbärsbuskarna, rensat ogäs, tömt barnpoolen och i alla fall tänkt på att plantera snödroppar. Kanske i veckan som kommer då. Efter förättat värv åt vi säsongens första äppelpaj. Inte egen skörd, utan Discovery från mataffären. Men snart så kan vi plocka Alice från grenarna. Magi i det lilla. Jag plockade in en bukett deluxe med chokladblommor. I det övre TV-rummet gifter de sig särskilt galant med stämningen. Vår gamla trotjänare till soffa känns uppdaterad med kuddar och lite plock. Här trivs jag allra bäst här hemma just precis nu. Ha en fin avslutning på helgen!

 

signature

8 comments

  1. Ho ho ho så fint du har det där! Underbara kuddar och den där lampan är bara så snygg. Äppelpaj minsann, oj så gott det är! Har också äpplat mig. Kokt äppelmos med öpplen från min pappas träd. Himmelskt gott att äta med sked. Direkt ur burken.

  2. Som totalt novis vad gäller trädgård var du (via instagram) min stora inspiration idag. Lär mig hela tiden och i veckan är det jag som köper höstanemoner och planterar i kruka – supervackert! Trodde det var kört för sådana utan rabatt. Just det, din soffgrupp är inte dum den heller! Hektar verkar trivas.

  3. Så himla snyggt!! Gillar allt – precis allt! :):) Har sneglat mycket på de höstgula kuddarna från H&M Home.. och jag har också en gråbrun soffa med mycket svartvita kuddar i.. borde alltså funka att addera lite senapsgult.. :)Kram från en "härmis" 😉

  4. Det ser verkligen otroligt inbjudande ut. Är jättesugen på det svartvita konceptet men får vänta ytterligare ett tag i väntan på utbyggnad av vårt hus. När det blir klart så ska det minsann hända saker. Just nu kläder jag mig i stället av Klässbols randiga linnekuddar i marint, vitt och beige. Kostade en förmögenhet men sånt är vi ju värda att kosta på oss. Devicen hemma når jag "investerat" i något är "Bättre hemma och pula än ute och strula". Med andra ord ska här fortsättas pula. Med värmeMimmie

  5. Jag vet inte vad som hänt med min stavning, svenskläraret som man är i grund och botten. Givetvis ska det bland annat vara "glädjer" och "när".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *