Fabiken: Hallen

Fabriken är igång igen med torsdagstema. Känns himla skoj måste jag säga! Tina och Anna går ut hårt med hall. Vete sjutton om det var någon drömstart direkt för yrvakna Fabriksarbetare, men det är kanske bättre att kicka igång ordentligt :).

 

 

 

Om jag gick ner och röjde undan en del i hallen innan jag tog bilderna? Oh yes. Om jag hängde grejer på rätt ställen och plockade ihop det jag tycker är vackert? Oh yes. Om jag slängde ner en del inte så vackra saker i den där gigantiska korgen? Oh yes. Så – varmt välkommen till vår hall :). 

 

 

Det här är vår huvudentré. Barnens mesta grejer hänger i groventrén i ett praktiskt Elfasysten, men de går för det mesta in i den stora entrén. Så det är ett evigt flyttande av kläder och skor och hjälmar och gympapåsar och allmänna tillbehör. När vi (läs jag) orkar flytta på grejerna. Annars flyter det saker ett tag. För vi får helt enkelt inte plats med allt på ett ställe. 

 

 

Jag tänker inte så himla mycket på vår hall märker jag. Den bara finns där. Ganska underordnad och neutral. Man brukar ju säga att man skall satsa krut på hallen och att det är det första intrycket av huset. Tja, det är det väl kanske. Och visst piffar jag lite här ute också. Ibland funderar jag på Morristapet, stor äkta matta och andra vackerheter. Och så kanske det blir någon dag. Vi får se.

 

 

Jag har fortfarande rosor att klippa. Och min trädgårdsvagn med allsköns snören, fröpåsar och redskap vill jag ha nära. Så den får stå ute i hallen nu. För att jag tycker att den är hopp på hjul.

 

 

Många fler hallar finns i dag inne hos Fabriken

signature

14 comments

  1. Kära Weronica, som om detta skulle vara en utmaning för dig. Jag slår vad om att du piffade i ca två minuter – piff-piff – och så var allt lika W-vackert som vanligt. Din hall är ju ett praktexempel på snyggt välkomnande. Nu har jag pillat i vår hall en halv dag och tagit några mossiga bilder på alla förbättringsåtgärder. Och precis, hur tänkte vi här? Vi måste tappat förnuftet där nere i GBG när vi spikade hall som första temat. Ja jösses.

  2. Så snyggt! Blev särskilt förtjust i korgen på golvet. Vart har ni köpt den? Där skulle man kunna slänga ner barnens regnkläder så att de slutar att ligga och drälla!

  3. Vi släpar också mellan groventré och huvudentré. Får inget riktigt flyt i logistiken där. Ett evigt trippande med sandiga skor på golven…. Skönt att höra att fler har samma våndor. En Morris i hallen låter finfint!//Sara

  4. Hihihi…Jag ska inte fnissa för mycket för visst får jag ta ett stort skutt för överhuvudtaget ta mig in ibland. Om jag bortser från opiffet så har du en snygg hall!Kram C

  5. Nej, det var verkligen ingen mjukstart med Hall som tema. 🙂 Men men… nu kan det ju bara bli bättre. Och din hall ser ju hur fin och inbjudande ut som helst! Blir ett bra första intryck där, kan jag lova!

  6. VIlken STOR och fin hall! Blir lite extra kär i korgen på golvet. Fina bilder!Vår hall (vi har iofs ingen hall) är allt som oftast belamrad av skolväskor, skor och fotbollar. Jag plockar för jämnan 😉

  7. Tänk, till och med i hallen, får du till det så fint. Härliga blandningar, fina kombinationer. Detaljer som vittnar om liv, aktivitet och familj, men med harmoni genom de samstämmiga tonerna. Tänk att en bandyklubb kan bli en så snygg detalj! Som en hyllning till vardagen!

  8. Alla: Tusen tack för glada tillrop! Skoj att ni gillar och att Fabriken är tillbaka. Mia: Jag köpte den i en lokal butik för över tio år sedan. De sålde mycket Bruka, men är osäker på om den är därifrån. Slukar massor gör den!

  9. Superfint som vanligt…jättekul för mig som ska "bli med mannens hus", DÄR finns nämligen lite att "rätta till" så jag blev mer än glad över inspirationen!Ha en go helg, mysiga bilder på Instagram :)Kram Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *