Fredagssvepet vecka 37

 Denna vecka slog den där första riktiga höstförkylningen till. Det blev liten varm panna och mycket tittande på Harry Potter. Tur att sonen och jag tycker precis lika mycket om de filmerna. Solen har vi mest sett inifrån, men det var trevligt att den var där ändå. I dag är det hårda vindar och regn. Jodå, nu är nog hösten här. Håll till godo med veckans fredagssvep!

Emily Brontë.

Högt upp på min önskelista står Matti Klenells ljusstakar Nappula.  

H&M satsar på mer hållbara material. Jag är den förste att applådera och är nyfiken på kvalitén i bland annat koftorna

Nästa vecka skall Ylva Skarps kollektion för åhléns plockas upp i varuhusen. Min favorit är ett av faten. 

Inte kunde jag i min vildaste fantasi tro att jag skulle bli seriöst intresserad av att ha koll på den senaste mobiltelefonen. Tills i juni hade jag en uråldrig knapptelefon. Men man kan ju ändra sig ;). iPhone 5 presenterades häromdagen i USA. Jo tack. Mitt mobilfodral från PAP. 

Byredos senaste tillskott är Black Saffron.  Man vill omedelbart provsniffa.

Kappahls kollektion It´s all about being friendly har synts en del på bloggar och Instagram i veckan. Fint till de små och även till de stora i bra material.

De affischer som Moderna Museet har gett ut i samband med Yoko Onos utställning har stora chanser att bli frekvent förekommande i folkhemmet framöver. Fina är de. Och tillgängliga i webbutiken. Klick.

Oddsen att jag skulle kunna stå emot en anteckningsbok i sten var låga. Så låga att det inte ens gav någon utdelning om man satsade på motsatsen. Jo då, det ligger en sådan här hemma. 

Lite klassisk arenarock denna fredag. 

 

Jag hoppas att Ni alla får en riktigt fin helg!

signature

17 comments

  1. Härligt svep! Många godbitar där!Nog är det höst ute. (Fast just nu börjar det, kors i taket, ljusna här ute. Men det kommer säkert in en ny front snart…)En "stenbok" har jag också, man kan ju liksom inte ha för många anteckningsböcker.Parfymen blev jag nyfiken på (men länken funkar inte). Nu är jag ju såld sen jag köpte nytt i somras, och vill gärna ha nån till (kommer klart ligga på önskelistan till jultomten :-)Trevlig helg!

  2. Både Panda-kläderna från KappAhl och Premium Quality-serien från H&M är verkligen superfina. Var på stan igår och kunde inte låta bli att köpa med mig saker från båda kollektionerna. Så roligt att de stora kedjorna äntligen satsar på bra, fina material!

  3. Mrs b: Så trist att det inte fungerar! Vi håller på att se över sajten och vad som behöver rättas till, så bra att du säger till! Tack för att du ändå tog dig tid att kommentera!Martina: Aha! Inte sett dem här, men kul att de går att titta på IRL då. Skall kolla snarast!Elisabet: TACK för din kommentar! Värmer mycket!C: Kul! Och heja bättre material! Allt blir ju så mycket roligare då!Nilla: Tack! Fin fredag till dig med!Ylva: Skoj!

  4. Kläder av bättre kvalitet – ja tack! Det är så tråkigt med nopprighet och ful passform efter första tvätt. Och ibland skvallrar inte ens priset och butiken om vad som funkar i ett längre perspektiv. Hopplöst svårt kan det vara. En mer hållbar profil känns helt rätt och är mycket välkommet

  5. Koftan till mig och något från Kapahls kollektion till det snart stundande syskonbarnet! Tack för din bevakning och alla fina svep.//Sara

  6. Finfina saker denna fredag. Ingen fredag utan ditt svep. Ha en finfin kväll! Själv är jag nyuppstigen ur ett rykande hett bad. Förkylningen och heta pannan hittade även hit. För en vecka sen. Och vill inte släppa taget. Envis jäkel den där.

  7. Åh vad jag gillar dina fredagssvep. Alltid så många bra och fina tips! Ylva Skarp på Åhlens hade jag helt glömt bort…

  8. Hej!Jag måste bara få säga att OJ vilken fin, rolig, inspirerande och härlig blogg du har! Jag är den typen av läsare som aldrig lämnar kommentarer (skäms på mig), men måste bara få säga att jag alltid läser även om jag inte syns ;). MYCKET tack för att du orkar blogga för mig är det självklart att läsa vad du skriver och verkligen kika på dina vackra bilder!Fortsatt trevlig söndag!/Cecilia

  9. Tusen tack för alla era fina ord! Jag blir så glad över att ni tar er tid!Karin: Det är mjukt, en slags silkeslen känsla. Gillar det mycket!Cecilia: Åh, vad glad jag blir över dina rader! Tusen tack! Det är så skoj när någon som läser flitigt skriver något i kommentatorsfältet. Du ser – inte så farligt 😉 Kul att höra från dig! Ha en fin vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *