På naglarna

 

Två snabba nageltips från helgens Instagram (@weronicaf) – Loreals lack för 59 :- flaskan (tack till lackdrottningen Anna på Rackarungar). På bilden har jag Burgundy Diva Nr 406 samt matt överlack – Matte about you – från Essie. Det blir en helt annan känsla med lacket med den matta ytan. Rekommenderas för lite höstlig variation! 

Lite skönsång innan föräldramötet. Nytt från bästa Lana Del Rey.

4 comments

  1. Det är väldigt fint. Tror banne mig jag ska gå och köpa mig en flaska. Blev sugen redan när jag såg Annas men nu är jag om möjligt ännu mer sugen. Snyggt är det!

  2. Lackdrottning, jo jag tackar. Hoppas ingen misstolkar och tror att jag går klädd i lack som värsta svartrockaren. Men taget ur sitt sammanhang fattar nog de flesta. 😉 Så fin bild och matt överlack säger du. Hmmm…

  3. Maria: Testa – jag gillar det mycket!Lina: Gör det! Lite färg piggar upp.Anna: Haha! Får lov att tro att läsarna är smarta att fatta galoppen här 🙂 Blir en helt annan feeling med matt än med glänsande tycker jag – båda är fina på sitt sätt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.