Varvet runt

 

 

Se där. Cirkeln har slutits. Jag har gått hela varvet runt med idén kring en föränderlig vägg i köket. Nu dröjer sig ordet sommarljus kvar i köket, fast jag borde bytt för länge sedan. För jag börjar känna att det är dags för något nytt. När man har tejpat sig glad och haft tillfälliga installationer, längtar man efter det mer bestående. Fastspikat liksom. I tankarna finns en tapet som bekant. Med ett helt annat uttryck. Vi får se var det hela landar. Man känner sig alltid i fixartagen inne så här på hösten, efter att ha tänkt grönt länge. Skoj!

signature

9 comments

  1. Sofia S: Tackar!Lotta: Det är ju en väldigt bra idé i grunden 🙂 Och än är väggen inte väck, men vi får väl se!

  2. Den där korgen som är stående på sista bilden verkar ju toppen på bänken. På våran ligger det en massa lappar o brev o… Vart kommer den ifrån? Vill ha ordning nu.Lamporna i taket var snygga också. Vart kommer de ifrån? Spännande o se vad som händer med väggen…

  3. Katarina: Korgen är från Bruka och lamporna från Bestlite. Dessa bänkar är ständigt svårt att hålla koll på 🙂 Jag rensar, men snart ser det likadant ut igen!

  4. Snälla, snälla, var kan man få tag i sådana bokstäver man hänger upp på väggen?? Blir galen snart för jag hittar inte 🙂 SÅ tacksam för svar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *