Jag och min kofta

 

 

Som sagt – det finns en uppenbar risk att jag kommer att bosätta mig i min nya kofta. Den är stor som en filt och värmer gott nu när höstvindarna sveper in. Tröjan är ett sådant där trygghetsplagg som alltid känns hemma. En av höstens bästa så här långt.

signature

4 comments

  1. Hej igen…Koftan – är den stickig?Så himla fin men ser att det är Ull i… klarar inte när det sticks och kliar på mig..//Johanna

  2. Johanna: Min dotter tycker att den sticks alldeles förfärligt – jag besväras inte, så det beror nog på hur känslig man är och vilka preferenser man har när det gäller material som ull 🙂 Det finns himla mycket fina koftor därute nu i andra material – både H&M och Åhlens har ju t ex satsat på cashmereblandningar i höst. Det är kanske något istället då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *