6 comments

  1. Äntligen har jag fått ordning på min Bloglovin men kommentarer på din blogg funkar urkass! Antingen publiceras tre på raken, eller inga alls. Sm sagt, kass. Men hur som älskar jag dessa bilder, likaså de med alla årstider. Det är så man önskar sig fler säsonger för att få se fler tolkningar. Fast nu längtar jag mest till att få se blå eldblomman på plats. För det blir väl den?Och sen vet jag inte om jag sagt det, men jag blir så himla glad för dina kommentarer hos mig. Rörd när du roas av min text. Verkligen. Tack!

  2. Det ska bli så spännande att se vad du hittar på härnäst! Har också supergillat din grafiska vägg men vad det än blir för nytt så lär det blir något amaaaazing :)P.S. Jag har också problem med kommentarerna hos dig, den första försvinner alltid så jag måste skriva om den och skicka en gång till, och då fungerar det. Skumt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *