Stråla

 

Det är samma visa varje år. När man precis vant sig vid att det faktiskt är höst nu, så kommer julsakerna. Man kan vägra såklart och tänka aldrig i livet att jag kör detta spår nu. Man kan också tänka att jo, jag kan nog titta på en och annan sak och sedan lägga undan allt tills jag liksom kommit i fas. Det brukar vara så med IKEA:s julsortiment. För vill man försäkra sig om någon godbit, så gäller det att skrida till verket ganska så snart.  På fredag ska julbutikerna slås upp, men kollar man lagersaldo så verkar en del redan vara uppackat. Innan jag har sett något IRL, utan bara bildledes, är min favorit ljuskronan Stråla. Jag är även nyfiken på de här bollarna. Så även om det är galet tidigt – såklart – blir det nog en tur för att kika till helgen. Sedan packar jag undan och kör orange ett tag till :).

 

signature

7 comments

  1. Jättefin är den, Stråla. Hoppas den är det i verkligheten också.. måste ta mig en tur och kika på den och allt det andra!Johanna

  2. Galet tidigt men det får nog bli en sväng förbi snart i alafall för den belysningen skulle passa perfekt i mysrummet. Tack för tipset!

  3. Sofia: Hoppas att du får med det något snyggt tillsammans med Kalle då 🙂 KramJohanna: Vi hoppas att den håller måttet i verkligheten också. Jag skall nog ta mig en tur för att se allt IRL.Isa: Visst verkar den mysig?! Varsågod!

  4. Hej! Länken till "bollarna" funkar inte. Finns det någon samlad rubrik etc för att söka fram julsaker på IKEAS hemsida, hittar nämligen ingen bra sökväg.Tack för fin blogg!:)M v h Kristina

  5. Kristina: Såg att de tog bort länken i går. Jag sökte på Stråla och fick upp en del julsaker. Annars ligger de i startgroparna och har förmodligen inte fått in allt online ännu. Det lär komma. Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *