Röda frukter

 

Som tidigare noterats, det kan hända att jag någon gång – host – har köpt te för den fina förpackningens skull. Ibland blir det dock lyckträffar som i fallet med de röda frukterna från LØVE Organic. Det är ett lite sötare eftermiddagste med hallon och jordgubbssmak som jag gillar. Jag köpte min burk hos Systrarna Voltaire i huvudstaden. Någon som nätshoppar dessa och vet fler inköpsställen? För nu är min burk snart slut. Kvällens blädder blir nya Kinfolk som kom i dag – älskar fotot i den. Inspiration på hög nivå. Fin kväll!

Och så lyssnar jag på Loreens nya. Himla bra. 

 

signature

16 comments

  1. Cathrine: Tack snälla! Just ja, Java – tack!LiseLotte: Visst är den bra! Känns länge sedan Euphoria nu, men varmt välkommen med nytt material kände jag!

  2. Det lät gott…precis i min smak! Såg att Urban Living hade den när jag var inne på deras sida och snurrade =) Fin kväll till dig!kram

  3. Téet finns också att nätshoppa påhttp://www.rosencranz.se/ (+ en himla massa annat;)). Tack för en jättemysig blogg!Kram Emma

  4. Tack för alla tips och fina ord! Jenny: Jag testade iPad-varianten först, men det är så fint papper och en annan upplevelse att titta nu tycker jag. Jag har volym 4 och 5. De följer säsongerna. Femman är snygghöst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *