Förra höstens moodboard

 

Fabriken kommer alltid med roliga utmaningar. Denna vecka är det tema höstens moodboard. Det är alltid av värde att stanna upp och se var man hämtar inspirationen. Förra året var det samma tema på hösten och då publicerade jag bilderna ovan. I eftermiddag är jag i gång med ett aktuellt moodboard för publicering i morgon. Min idé är ungefärligen den samma som då. Ett blankt underlag och sedan hämta dit saker som hjärtat klappar för, för att se var blicken fäster när man tittar på detaljerna. Jag känner starkt för något annat. Det liksom kliar inspirationsmässigt om ni förstår hur jag menar. Man vet inte riktigt var man är på väg fullt ut, men man vet att där man har varit, har man varit tillräckligt länge. Det är inga tvära kast i min värld direkt, eftersom min stil är tämligen grundmurad klassisk med mina stående favoriter, men ni vet de där små sakerna, de där små glidningarna, kan vara stora för en själv ibland. Fortsättning följer. Såklart. 

5 comments

  1. Spännande att se vad du kommer upp med. Funderar på att kanske göra en moodboard någon gång.. men får inte riktigt ihop tiden.. Men som med allt annat, man får ta den helt enkelt. Tiden alltså.Kram Jannike

  2. Vet du W. Dessa bilder har inspirerat mig så jättemycket. Jag har tom använt dem i ett inspirationsunderlag för en intern presentation (på BD i början av året) inför en kampanj som heter Arty Atumn. De är verkligen så härliga och jag ser så mycket fram emot din tolkning inför i morgon. Spännande är bara förnamnet.

  3. Dina bilder från förra året är lika inspirerande och fina nu. Gillar färgerna, stämningen – det känns nästan lite trolskt. Är mycket nyfiken på att se årets moodboard! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.