Orange stämning

 

 

Vi kör höstlov här med skraltig mamma. Hushållet uppvisar inte en enda liten pumpa i år. Förra året frossade jag dock, så jag recyclar en bild från då. 

 

Återvinner även detta: "Sanna Töringe har skrivit en av mina säsongsbiblar. Hon har ett så fint sätt att beskriva hösten med den stämning som finns nu. Så har jag inte tänkt förut, men detta tar jag till mig. Som en saga".

Ett ansikte lyser i mörkret, en mask med tomma ögonhålor. Det är höstens nya tecken, tecknet på förgängelse – en pumpa! Askungen fick en gyllene vagn som var gjord av en pumpa och dragen av råttor, som ett bloss i mörkret som sedan försvann.

 

Fin kväll!

 

signature

3 comments

  1. Har du sett Sv tenns samarbete med Byredo? Jag tror dom har fått hybris ang. priserna dock… 850:- för ett doftljus? Herrejösses…..

  2. Läste på wiki. att Halloween officiellt firar starten på norra halvklotets vinter… Då tycker jag din och Sanna T.’s tolkningar och ord känns mycket trevligare. Och poetiskare!Krya på Dig! Och du, jag gillar ju återanvändning. :)/helena

  3. Det blev inga pumpor för mig heller i år, tråkigt nog. Jag får trösta mig med att mina små keramikspöken lyser upp i fönstret och de har minsann så pumpor i famnarna. Krya på dig och ha en fortsatt fin vecka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *