Fabriken: Färgtema

Trogen fabriksarbetare som man är, så vill man stämpla in trots att orken inte finnes. Så i dag blir det recycling. Och färgen den är brun. Mina barn skrattade lika mycket varje gång när de var små och frågade vilken min favoritfärg var. Brunt liksom? Vilken otroligt trist färg. Men det tycker ju inte jag. Den kan vara himla mycket den där bruna. 

 

 

 

Jag har inte riktigt hamnat i det renodlat grafiska svarta och vita. För mig blir kontrasterna lite väl anslående, även om det är fint att titta på hos andra. Brunt mjukar upp lite mera. Vår väl insuttna bruna soffa har hängt med i massor av år nu. 

 

 

Brunt som i väl nött läder tröttnar jag aldrig på. Väskor som bara blir finare ju mer de används. 

 

 

Kastanjebrunt.

 

 

Brunt glas som reflekteras i solen. Svårt att inte tycka om.

 

 

Trä är ingen färg för all del, men den bruna tonen i ek förblir en favorit.

 

 

Alltid dessa bara bruna grenar. 

 

 

Patinerade terracottakrukor. De vackraste.

 

 

Jo, jag tycker helt enkelt om brunt.

 

Bidrag till Fabrikens torsdagstema.

signature

21 comments

  1. Ja, det är så fint, så fint. Jag älskar din stil och dina bilder. Jag har sagt det så många gånger, men det är bara så att du inspirerar till tusen. Tackar och bockar!Kramar

  2. skrev just ett långt meddelande, som försvann vid lägg till kommentaren … mysko.det jag skrev var, som vanligt, att jag älskar dina bilder och att jag hoppas att du får tillbaka din ork och blir frisk snart.kram, u

  3. Hm…mysko mitt försvann med!Precis så är det för mig med. Behöver det bruna mellan det vita, gråa och svart. Och så lite Frank mitt i allt ;)Krya på digKram

  4. Om det här är ett inlägg du ber om ursäkt för tror jag att jag måste be om ursäkt för hela min blogg 😉 så sluta med det så slipper jag det… 🙂 Håller med alla ovan: du gör så fint, HELA tiden!Kramar!

  5. Som alltid: fina bilder! När man ser dom ser man ju att brunt är hur fint som helst men jag kan hålla med dina barn om att brunt egentligen inte låter som en kul favoritfärg. 🙂 Man måste helt enkelt tänka steget längre eller se dina fantastiska bilder för att fatta.

  6. Instämmer till fullo – jag tycker om brunt! Och ingen tolkar det så vackert som du. Jag formligen älskar alltihop! Och nog måste väl dina barn ha ändrat åsikt nu och hålla med dig om att brunt är vackert? 🙂 Krya på dig!

  7. Brunt. Vet du, jag håller faktiskt med dig. På riktigt, det är en fantastisk färg. Lugnande och uppiggande på samma gång. Det är en färg som man liksom inte kan smita undan, som man inte VILL smita undan… Tack Weronica för att du alltid bidrar med så mycket. Alltid. Oavsett.kram | tina

  8. Underbart vackert! Älskar också brunt :)))Och smycken! Så jag måste bara fråga dig, det guldsvarta armbandet du har, får man fråga varifrån det kommer? Trevlig helg!

  9. SÅ fint! Åh vad jag gillar ert hem! Du ger så mycket inspiration! Kastanjer har jag också plockat in, det är så fint!Ha en fin fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *