Julhörna

 

 

Det bästa tipset för att snabbt skapa en stämning tycker jag är att koncentrera sig på en del av rummet och gå helt in där. För mig blir det en hörna i sovrummet där jag lever ut den pastelliga inspirationen som syntes tidigare i dag. Julstämning kan vara mycket. Här tycker jag om det feminina stråket som skapas med små medel och som viskar om December.

 

 

Honeycombs, pastelliga kulor och ett favoritjulkort från förra året av Therese Sennerholt

 

 

Änglaspel och fler pastellkulor i glaskupa.

 

 

En gammalt fat i silverton samlar sköna ting.

 

 

En av mina garlands på en tavla.

 

 

Merry X-mas!

 

 

signature

4 comments

  1. Mycket tjusigt och en smart idé att börja med en hörna, speciellt så här i början av december, så hinner man inte tröttna innan jul. Gillar garlandsen (eller vad det nu kan heta i plural), ska nog ge mig på att göra några sådana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *