12 december

 

 

 

I dag denna tolfte december tjugohundratolv blir det en outfit som jag gärna skulle vilja ha och som fungerar hela månaden ut vilka festligheter det än gäller. Jag varierar nyansen på naglarna för lite olika uttryck. Till jul känner jag för riktigt röda, medan det säkerligen blir mer silvrigt framåt nyår. Klänning/Åhléns – en garderobsfavoritkofta/H&M, skor/Brandos – finns även glitterballerinor hos H&M, armband/Kyss Johanna och väska/Åhléns.

 

 

signature

6 comments

  1. Vad snyggt! Så himla skönt när man hittar en perfa-outfit som funkar på alla julfestligheter. Jag är så himla nöjd med min kombo som jag fick ihop förra fredagen innan julfesten. Den återanvänder jag hela månaden ut. 😀

  2. Det har skrivits två blogginlägg om era julinlägg som jag kom över att läsa imorse. Bloggarna irriterar sig på hela "julen är rosrnslimrande perfekt" hos er och jag var ju såklart tvungen att kika och visst, det känns lite väl mäktigt det här.Dyra klappar, lyxiga hus, dyra pynt och inredning osv osv. Det finns en annan sida. En sida av ensamhet, fattigdom, alklism, sjukdom m.m . Tycker ärligt talat synd om er som lever ett så rikt och perfekt liv att dessa dekar inte reflekteras över.Tack för mig. Era julbloggar hoppar jag över och besöket de så många julbloggarna som bjuder på ödmjukhet i

  3. Linda: Jag är ju i och för sig så där för det mesta – kör på en basstil och lägger sedan till några aktuella saker. Man ska känna sig bekväm vid juletid också tycker jag – inte bara när man pyser ut i mysdress i mellandagarna :)Johanna, Johanna och Nilla: Kul att ni gillar!Ida: Aha, där ser man. Och du verkar redan ha bestämt dig för vad du tycker om julen här hos oss, så det spelar nog ingen roll vad jag säger i den frågan. Surfa du vidare till bloggar som ger dig det du vill ha. God jul och Gott Nytt år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *