Tre * julfavoriter 2012

 

 

I år har jag inte köpt speciellt mycket nytt vinterpynt utan mest fyndat secondhand och skaffat lite tillägg från de stora kedjorna. Rustas papperspynt är den självklara "skynda fynda" saken i år som jag tidigare har skrivit om. Hemma hos oss har det hamnat en stor klase av Honeycombs uppe i ryggåstaket. 

 

 

De batteridrivna ljusen från IKEA tog tyvärr snabbt slut på varuhusen. I sovrummet står triss i fyndad mässing med de praktiska ljusen som inte kräver någon passning. Ljuskronan verkar dock finnas kvar. 

 

Mina stjärnor från H&M Home har kommit på omvägar, men nu verkar de vara på väg i riktning mot mig. Finheter i stjärnetider. Alla dessa tips har inte ett snabbt bästföredatum, utan är mer pynt även inför det nya året. Sådant tycker jag om, även om det lär bli tomteinvasion snart av barnen :). Först världens finaste lilla nisse i eftermiddagens luciatåg. Fin onsdag!

 

 

8 comments

  1. Mm.. så mycket fint!Här har allt varit minst sagt upp och ner den senaste tiden. Så Julpynt är det väldigt snålt framplockat av. Måste upp och dra lite i lådorna på vinden igen. Kanske till helgen igen..And Merry Christmas to you.

  2. Jasså de stjärnorna, har inte sett dem live, men de ser väldans fina ut. Och jag har också fyndat pappersdekorationer på Rusta men inte packat upp. Är de verkligen så fina. Känns som om jag har en trevlig överraskning framför mig.

  3. Så fint! Rusta kan man göra fynd på ibland:) Bokstavsbannern finns här hemma också, det är så kul att man kan skriva det man vill och byta ut orden ibland:)

  4. Hej!Jag vill bara tipsa dig om att Clas Olsson har batteridrivna antikljus, 4 st för 149kr. Passar även på att framföra att jag tycker din blogg är toppen!Med vänlig hälsning, Anna Karin Hasselblad

Leave a Reply

Your email address will not be published.