13 december

 

 

En hisnande kall luciadag med kölden bitande i kinderna. Lisa Larssons adventsbarn står på bordet och en och annan lussekatt lär det bli framåt eftermiddagen. Vi får se om min finaste tomte fastnar på bild sedan. I går var det uruppförande för oss föräldrar och i dag har det lussats två gånger till på skolan. Blödig som man är i dessa sammanhang när den sentimentala ådran slår till med full kraft, blir man lite fuktig i ögat när den lilla nissen – som är ens egen – tänder ett ljus som han övat på hemma. Och klämmer i med full kraft i Två små röda luvor. Tänk vilka fina barn vi alla har!

 

 

 En ynka bild fick jag ta. Nissen tyckte att han hade gjort sitt för dagen :).

 

Jag hoppas att ni har en fin Luciadag!

signature

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *