Planer

 

 

I dag får ni tänka er en fredagsjulmix, för här har Mr Migrän knackat på med full kraft. Så för dagen blir det några tankar från veckan kring matrummet istället. Här har vi blå stämningar till julen och mer hoppas jag på till nästa jul då det förhoppningsvis är Eldblommor över hela rummet. Det skall komma en tapetserare målare efter julhelgerna och titta på rummet. Den övriga familjen är kanske inte lika begistrad som jag själv är, men de brukar tycka att det blir bra sedan. I går kväll surfade jag in på IKEA:s rea som drar igång nu för Familymedlemmar. En av mina riktiga favoriter finns med till nedsatt pris. Nu fastnade ögonen på Hemnes vitrinskåp. Jag skulle ju så gärna vilja hitta det där ultimata gamla skåpet till vårt matrum, men det verkar svårt när jag inte ens letar speciellt aktivt… Kanske två Hemnes på var sin sida om glasdörrarna med uppiffade knoppar? Det kan nog bli himla bra – tror jag. Fin fredag! Och helg!

 

 Liten nisse viker ihop luvan för denna gång.

8 comments

  1. stackare där. Migrän är verkligen inte kul när det slår till.. Spännande med tapetseringen!Och fin inspiration i ord och bilder. Hoppas helgen blir bra!

  2. Hmmm…jag tror inte du menar att det kommer en tapetserare, det är nog en målare som kommer. En tapetserare klär om möbler och det är väl inte det som den vackra tapeten ska användas till? : )Det komemr bli ursnyggt med Eldblommor.

  3. Det blir nog galet fint med skåp, tapet och hela faderullan! Jag önskar att vi hade någonstans att ställa ett stort, vackert vitrinskåp, tyvärr har väggarna tagit slut….Krya på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.